Ουάου! Τώρα, αυτό ήταν ένα συναρπαστικό σύνολο δημοπρασιών για να απολαύσετε την περασμένη εβδομάδα. Παίρνετε μια σειρά Wolverine Limited #1, παίρνετε μια σειρά Wolverine Limited #1, και παίρνετε μια σειρά Wolverine Limited #1. Δεν έχω δει ποτέ τόσο πολλά αντίγραφα ενός κόμικ που πωλήθηκε σε μια μέρα. Έτσι για αυτό το γεγονός μόνο, αυτό έβγαλε την προσοχή μου, και έλαβα. Είναι πάντα ενδιαφέρον να βλέπουμε το ίδιο κόμικ, στον ίδιο βαθμό, να πουλήσει στην ίδια δημοπρασία, διότι θα σκεφτόσαστε ότι θα πωλούσαν περίπου την ίδια τιμή. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Ήθελα να δω τι πωλείται για περισσότερα.

Φαίνεται ότι υπάρχει μια αυξανόμενη συναίνεση ότι τα ειδησεογραφικά σημεία είναι σπάνια και θα πρέπει πάντα να έχουν ένα ασφάλιστρο. Κάθε συλλέκτης έχει συγκεκριμένες προτιμήσεις και θέλει. Η ποιότητα της σελίδας και η άμεση έκδοση εναντίον των ειδήσεων είναι πάντα παράγοντες. Ας δούμε τη δημοπρασία που προκύπτει μαζί.

Όλοι συλλέγουμε πώς θέλουμε να συλλέξουμε. ακατέργαστα κόμικς ή ταξινομημένα κόμικς “πλάκας”. Είναι αυτό που κάνει αυτό το χόμπι διασκεδαστικό. Μερικοί συλλέκτες επιθυμούν να διατηρήσουν τη συλλογή τους ωμά και να είναι σε θέση να διαβάσουν τα κόμικς τους, ενώ άλλοι συλλέκτες επιθυμούν να διατηρήσουν τα κόμικς τους μέσω εταιρειών ταξινόμησης 3ου μέρους για νομισματικούς ή αισθητικούς λόγους. σε κάθε δικό τους.

Ο σκοπός αυτής της ανάρτησης δεν είναι να σας πω τι πρέπει να κάνετε με τα κωμικά σας βιβλία, αλλά μάλλον να σας δείξει τι συμβαίνει στην αγορά με πρόσφατες πωλήσεις σε ορισμένα “βαθμολογημένα” βιβλία. Οι άνθρωποι λένε ότι η ποιότητα της σελίδας ή οι ειδήσεις δεν έχουν σημασία. Καθώς συνεχίζεται αυτή η σειρά, θα μάθουμε και τα δύο πόσο αληθινά ή ψευδή είναι αυτό.

Αποτελέσματα βαθμολόγησης

Δεν πρόκειται να περάσω πολύ χρόνο περιγράφοντας την ποιότητα της σελίδας ή τη σπανιότητα των ειδήσεων σε κόμικς σε ορισμένες εποχές. Ως επί το πλείστον, νομίζω ότι είμαστε όλοι καλοί εδώ. Αλλά αν θέλετε μια ανανέωση σε ειδησεογραφικά σημεία κόμικς, μπορείτε να το βρείτε εδώ. Εάν θέλετε ένα στιγμιότυπο βαθμολόγησης και ποιότητας σελίδας, μπορείτε να το πάρετε εδώ.

Wolverine Limited Σειρά #1 (1982)

Ας μιλήσουμε για μια δέσμη πρόσφατων πωλήσεων που με έκαναν να κάνω μια διπλή λήψη όταν το είδα. Αυτό που κάποτε ήταν ένα κωμικό βιβλίο $ 500-600 μόλις πέρυσι είναι τώρα $ 1.300 +/- Σύμφωνα με πρόσφατες πωλήσεις στο Gocollect. Όπως ήδη γνωρίζουμε, η σειρά Wolverine Limited #1 είναι η 1η εμφάνιση του Yukio, ενός θηλυκού ninja της ιαπωνικής προέλευσης και ενός υποστηρικτικού χαρακτήρα των X-Men, που συνδέεται ιδιαίτερα με το Wolverine.

Η σειρά Wolverine Limited ήταν μια μίνι σειράς 4 τεμαχίων του 1982 που δημιουργήθηκε από τον Chris Claremont με την τέχνη του Frank Miller. Είναι ο πρώτος τίτλος σόλο Wolverine και αξίζει στη συλλογή κάποιου.

Προσπαθήστε να πάρετε ένα αντίγραφο για $ 500-600 σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο, καθώς φαίνεται ότι η τιμή συνεχίζει να ανεβαίνει με τη δημοτικότητα άλλων τίτλων Wolverine. Στο ComicLink May παρουσίασε δημοπρασία, η Wolverine Limited Series #1 ήταν διαθέσιμη 5 φορές στον βαθμό των 9,8, τέσσερα άμεσα αντίγραφα με ένα άμεσο να είναι η ποιότητα της λευκής/λευκής σελίδας και ένα αντίγραφο της CGC βαθμολογημένο CGC. Ας δούμε τα αποτελέσματα:

Έτσι τέσσερα αντίτυπα που πωλούνται την ίδια μέρα. Ένα αντίγραφο CGC που πωλήθηκε για $ 1.100 με αριθμό προσφορών 34 προσφορών. Μόλις 18 δευτερόλεπτα αργότερα, ένα άλλο αντίγραφο που πωλήθηκε για $ 1.399 και 30 δευτερόλεπτα μετά από αυτό, ένα 3ο αντίγραφο που πωλήθηκε για $ 1.330. Ουάου! Μιλήστε για μια συμπυκνωμένη δημοπρασία. Αναβοσβήνετε μια φορά και θα μπορούσατε να χάσετε την ευκαιρία σας να αποκτήσετε αυτό το κόμικ.

Κάπου μεταξύ αυτών των τριών πωλήσεων ήταν το αντίγραφο των ειδήσεων. Πώλησε για $ 1.900 με μια κομητεία προσφοράς 39. Αυτό είναι ένα μεγάλο άλμα; Μιλάμε για μια διαφορά 600 +/- μεταξύ μιας άμεσης έκδοσης κόμικ εναντίον ενός ειδησεογραφικού περιεχομένου. Ουάου!

Το 5ο αντίγραφο της Wolverine Limited Series #1 πώλησε τέσσερις ημέρες αργότερα για $ 850 με έναν αριθμό προσφορών 23. Γιατί τόσο χαμηλό; Λοιπόν, είχε χαμηλότερη ποιότητα σελίδας. Ήταν ένα CGC 9.8, αλλά με τις λευκές/λευκές σελίδες για το λόγο αυτό, η χαμηλότερη τιμή πώλησης. Ενδιαφέρον πράγματι.

Οι αριθμοί δεν βρίσκονται ψέματα. Οι συλλέκτες γνωρίζουν τι θέλουν και, ως εκ τούτου, οι πωλητές πρέπει να γνωρίζουν τι μπορεί να πουλήσει για ένα ασφάλιστρο και τι δεν μπορεί.

Θα σκεφτόσαστε και τα 9,8 αντίτυπα είναι ίσα, αλλά δεν είναι. Παρά αυτό που μερικοί θεωρούν μια εξειδικευμένη αγορά, τα κόμικ των ειδήσεων είναι απολύτως ένα καυτό εμπόρευμα.

ΤΥΛΙΞΕ

Εκεί το έχετε. Ακριβώς ένα άλλο μικρό (μικροσκοπικό) μέγεθος δείγματος των πρόσφατων πωλήσεων μεταξύ ποικίλων κωμικών βιβλίων CGC στον ίδιο βαθμό αλλά διαφορετικές περιγραφές. Μείνετε συντονισμένοι για πολύ περισσότερα από αυτά τα παραδείγματα που θα έρθουν καθώς συμβαίνουν. Ως επί το πλείστον, νομίζω ότι αυτό συμβαίνει σε όλες τις δημοπρασίες όταν έρχεται κάτω σε 9,8 αντίγραφα με διαφορετικές ιδιότητες σελίδας. Οι ειδήσεις είναι μια άλλη ποικιλία και είναι ζεστά. Δεν θυμάμαι ότι είναι καυτά όπως αυτό πριν από πέντε χρόνια, αλλά είναι τώρα, και πωλούν για τράπεζα.

Ως αποτέλεσμα του ενδιαφέροντος των συλλεκτών, οι ειδήσεις και η ποιότητα της σελίδας πωλούν για ένα ασφάλιστρο. Όποια και αν είναι ο τύπος κόμικς που συλλέγετε, σας εύχομαι τύχη στο κόμικ σας που συλλέγει την προσπάθεια. Μέχρι την επόμενη φορά που τα κόμικς junkies…

Μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με αυτές τις πωλήσεις CGC. Έχετε δει την ίδια διαφορά κατά τη διάρκεια της εμπειρίας σας; Βλέπετε το χάσμα να κλείνει ή να διευρύνει ακόμη και επιπλέον μεταξύ άμεσων και ειδησεογραφικών αντιγράφων; Είσαι συλλογήnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.