που σπάει σε κόμικς ως καλλιτέχνης είναι αρκετά εύκολο. Περιλαμβάνετε μερικά δείγματα, τα δείχνετε γύρω, παίρνετε την καθοδήγηση που σας δίνεται, καθώς και να επιμείνετε μέχρι να πάρετε δουλειά ή να ανακαλύψετε κάτι πολύ πιο υπεύθυνο για να κάνετε. Είναι δύσκολη δουλειά, ωστόσο είναι ένα εύκολο σχέδιο να ακολουθήσετε.

Αλλά σπάζοντας ως συγγραφέας … αυτό είναι δύσκολο. Υπάρχουν πολλά περισσότερα wannabes από ποτέ θα ανακαλύψουν την εργασία στον τομέα, όλοι πιστεύουν ότι η σύνθεση είναι εύκολη, καθώς και πολλοί άνθρωποι έχουν έννοιες για τους προτιμώμενους χαρακτήρες τους που περιμένουν. Επιπλέον, δεν μπορείτε να δείξετε γρήγορα τη δουλειά σας. Λοιπόν ακριβώς πώς αρχίζετε να πληρώνονται για να συνθέσετε κόμικς; Υπάρχουν τέσσερις καθώς και μισές μέθοδοι που καταλαβαίνω.

1. Κάντε τα δικά σας κόμικς.
Αυτο-δημοσίευση ή δημοσιευμένη από έναν μικρότερο εκδότη. Ναι, αυτό υποδηλώνει ότι πρέπει να κάνετε όλα τα δύσκολα έργα της ανακάλυψης ενός καλλιτέχνη καθώς και να βεβαιωθείτε ότι το κόμικ πραγματικά ολοκληρώνεται. Γιατί θα έπρεπε να περιμένετε από κάποιον άλλο να το κάνει για εσάς όταν ξεκινάτε; Τα πραγματικά τυπωμένα κόμικς είναι τα καλύτερα δείγματα που μπορείτε να έχετε. Τα κόμικς που οι άνθρωποι μιλούν ευνοϊκά είναι ακόμα καλύτερα. Βάλτε ένα βιβλίο, κερδίστε ένα βραβείο, καθώς και προσοχή. (Ακόμα κι αν δεν προσφέρει εξαιρετικά καλά.)

2. Να είστε καλύτεροι φίλοι με τον Bob Schreck.
Ή κάποιος άλλος. (Απλώς επέλεξα το όνομά του, αφού είναι διασκεδαστικό και για την πολιτεία. Ποιος ξέρετε. Εκτός από την κατανόηση κάποιος που μπορεί να προσφέρει την εργασία είναι η πιο σίγουρη μέθοδος για να πάρει δουλειά.

3. Συνθέστε κάτι άλλο.
Ο Jodi Picoult, για παράδειγμα, συνέθεσε τα επιτυχημένα μυθιστορήματα πριν ζητηθεί να κάνει ερώτηση γυναίκα. Διαφορετικοί συγγραφείς βιβλίων, moviemakers, καθώς και τηλεοπτικά γραφεία έχουν προσκληθεί σε κόμικς πρόσφατα για να φέρουν μερικά από τα μαγεία τους (και το κοινό) μαζί τους. Ακόμη και μια μικρή, ανεξάρτητη ταινία που παίρνει το buzz μπορεί να σας βοηθήσει να σας πάρει μια εισαγωγή.

4. Η επιλογή jailbreak.
Το λεγόμενο, δεδομένου ότι είναι κάτι καινοτόμο καθώς και πρωτότυπο που λειτουργεί μία φορά, καθώς και τότε χτυπούν την πόρτα σε αυτό, καθώς και το επόμενο άτομο πρέπει να ανακαλύψει έναν διαφορετικό τρόπο. Η Gail Simone συνέθεσε τις στήλες χιούμορ καθώς και έναν φεμινιστικό ιστότοπο. Ο Devin Grayson συνέθεσε το Batman fanfic πορνό που έπιασε το μάτι ενός συντάκτη. (Επιτρέψτε μου να επαναλάβω: Αυτές οι τεχνικές δεν λειτουργούν πλέον. Μην στέλνετε τους συντάκτες σας Pornfic.) Δεν μπορώ να σας πω τι άλλο θα λειτουργήσει ή η ιδέα δεν θα ήταν πρωτότυπη.

4 1/2. Σχεδιάστε τα δικά σας κόμικς.
Αποκτήστε δουλειά ως καλλιτέχνης, αναπτύξτε μια φήμη, κάντε επαφές, καθώς και στη συνέχεια μετατρέψτε σε κυρίως γράφοντας. Ο Brian Michael Bendis συμμορφώθηκε με αυτή τη διαδρομή, ενσωματωμένη με #1, αρχικά δημοσίευση σειρά που ονομάζεται Goldfish καθώς και Jinx με διαμέτρημα. Ωστόσο, η ανακάλυψη για να σχεδιάσετε είναι πιο δύσκολο από το να ανακαλύψετε να γράψετε, οπότε αν ψάχνετε για τον απλό τρόπο, αυτό δεν είναι μέρος της λίστας σας.

Τι έπεται?
Η KC είπε, κατά την ανάγνωση αυτού του καταλόγου, ότι δεν κατάφερα να θυμηθώ να αναφέρω το “Talent”. Ναι, αυτό είναι σημαντικό, ωστόσο η απόφαση είναι πολύ περισσότερο. Έχω καταλάβει τους ανθρώπους που πήραν το “μεγάλο διάλειμμα” τους πέντε ή δέκα χρόνια μετά την αρχική άρχισαν να προσπαθούν. Μερικές φορές, απλά να ξεπεράσουμε όλους τους άλλους. Ωστόσο, δεν θα πάρετε αυτό το δεύτερο ή τρίτο έργο χωρίς κάποια ικανότητα.

Μόλις γράψετε ένα κόμικ, δεν σταματά εκεί. Η επόμενη ανησυχία είναι ακριβώς πώς συνεχίζετε να παίρνετε καθήκοντα που συνθέτουν κόμικς με τόσο πολυάριθμους άλλους που θέλουν το έργο. Ωστόσο, αυτό είναι ένα θέμα για άλλη μια φορά. Θα σας δώσω μια υπόδειξη, όμως: περιλαμβάνει τη διαφοροποίηση, τη σύνθεση διαφορετικών χαρακτήρων καθώς και των ιστοριών για διαφορετικούς ανθρώπους. καθώς και τα θεμελιώδη στοιχεία της ικανοποίησης των ρουτινών καθώς και να είναι ευχάριστο να συνεργαστείτε.

Η άτακτη ανησυχία για να ζητήσετε από τους ανθρώπους που δηλώνουν ότι θέλουν να συνθέσουν κόμικς είναι “Θέλετε να συνθέσετε κόμικς ή θέλετε να συνθέσετε το Spider-Man;” Πολλοί, αν είναι ειλικρινείς, θα απάντησαν το τελευταίο. καθώς και δεν υπάρχει πραγματικά απλή μέθοδος για να επιτευχθεί αυτό. Είναι το ισοδύναμο μιας γυναίκας που ονειρεύεται ότι πρόκειται να βρει το περπάτημα κάτω από το δρόμο, καθώς και κατέληξε να είναι ένα supermodel – είναι ένα μοναδικά αμερικανικό όνειρο της φήμης χωρίς προσπάθεια, της επιτυχίας χωρίς δουλειά.

Το να αφήνετε τους ανθρώπους να καταλάβουν ότι το δια βίου σας όνειρο είναι να συνθέσετε το Superman καθώς και μόνο το Superman είναι η καλύτερη μέθοδος για να μην πάρετε αυτό που θέλετε. Θα φανεί αμέσως σαν fanboy αντί για επαγγελματία.

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Ουρανός

Σχετικές αναρτήσεις:

Η εταιρεία των Comicsif πρόκειται μόνο να ελέγξετε ένα βιβλίο για το πώς ακριβώς να εισέλθετε στην κωμική βιομηχανία, θα έπρεπε να είναι ένα από την Lurene Haines. Γράφτηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1990, οπότε οι λεπτομέρειες σχετικά με τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις καθώς και τις δημοσιεύσεις δεν είναι πλέον έγκυρες, ωστόσο η καθοδήγηση γενικά εξακολουθεί να είναι σταθερή …

Απόψε στο Madison College: Η σύνθεση για την αγορά κόμικς Panelkc θα εμφανιστεί απόψε στο Madison College ως μέρος της ζωής του συγγραφέα τουςnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.