Αυτή η δημοσίευση κατατίθεται κάτω από:

Αρχική σελίδα Σελίδα,
Συνεντεύξεις καθώς και στήλες

2 νέα πρωτότυπα μυθιστορήματα γραφικών δεδομένων της Δρέσδης για να χτυπήσουν καταστήματα τα επόμενα δύο χρόνια

Jim Butcher

29 Μαΐου 2014, Mt. Laurel, NJ: Η απόλαυση Dynamite χαίρεται να αποκαλύψει τη διευρυμένη σύμβασή της με τον Bestselling Jim Butcher της New York Times για να παράγει δύο επιπλέον ολοκαίνουργια πρωτότυπα γραφικά μυθιστορήματα που βασίζονται στα αρχεία της Δρέσδης.

Ο Dynamite δημοσίευσε το πολύ δημοφιλές αρχικό γραφικό βιβλίο “Ghoul Goblin”, μια ολοκαίνουργια, πρωτότυπη ιστορία που παίρνει την τοποθεσία στην επίσημη συνέχεια των μυθιστορημάτων δεδομένων της Δρέσδης, μετά τα γεγονότα στο 2ο βιβλίο “Fool Moon”, ως βιομηχανική αναγνώριση το 2013. Το Ghoul Goblin GN ήταν κορυφαίος πωλητής κατά τη διάρκεια των διακοπών του 2013, καθώς και συνεχίζει να βάζει αντίγραφα σε έντονη ταχύτητα στο διαδίκτυο, καθώς και σε καταστήματα τούβλων καθώς και κονιάματα όπως ο Barnes καθώς και ο Noble.

Επί του παρόντος στα έργα είναι το “War Cry” μια ακόμη πρωτότυπη ιστορία που παίρνει την τοποθεσία τέσσερις μήνες μετά τα γεγονότα που απεικονίζονται στο Dead Beat, το 7ο βιβλίο στη σειρά δεδομένων της Δρέσδης. Το πρώτο πρόβλημα των πλοίων War Cry τον επόμενο μήνα, καθώς και το γραφικό βιβλίο θα δημοσιευθεί αργότερα φέτος.

Δύο πολύ πιο πρωτότυπα μυθιστορήματα γραφικών δεδομένων της Δρέσδης θα έρθουν το 2015 καθώς και το 2016. Οι λεπτομέρειες γύρω από τις καινοτόμες ομάδες καθώς και ιστορίες σε κάθε γραφικό βιβλίο θα αποκαλυφθούν αργότερα.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε τον Jim Butcher καθώς και το Dynamite να δημιουργεί πολύ περισσότερα γραφικά μυθιστορήματα μαζί. Ο Ghoul Goblin αποδείχθηκε εξαιρετικός, καθώς φαίνεται ότι η War Cry διαμορφώνεται όσο και ο νικητής! Είμαστε εκστατικοί για να δούμε ποιες φανταστικές ιστορίες αυτές οι νέες θέσεις εργασίας θα δώσουν στους οπαδούς του Jim “, δήλωσε η Jennifer Jackson αντιπρόεδρος της λογοτεχνικής εταιρείας Donald Maass καθώς και του λογοτεχνικού πράκτορα του Butcher.

“Δεν θα μπορούσα να είμαι πολύ πιο ευτυχής να αποκαλύψω τη νέα μας σύμβαση με τον Jim να διευρύνει το σημερινό μας συμβόλαιο για να απελευθερώσει μια τριλογία πρωτότυπων γραφικών μυθιστορημάτων”, δήλωσε ο Nick Barrucci CEO/εκδότης του Dynamite. “Η δράση στο Ghoul Goblin ήταν απίστευτη, καθώς αναμένουμε από τα δύο επερχόμενα γραφικά μυθιστορήματα να αναπτυχθούν για την επιτυχία μας. Ο Jim είναι ένας εκθαμβωτικός συγγραφέας που καταλαβαίνει και τα δύο κόμικς καθώς και πεζογραφία, καθώς και μας βοήθησε να δουλεύουμε χέρι -χέρι με τον Mark (Powers) για να βεβαιωθούμε ότι αυτά είναι τα καλύτερα γραφικά μυθιστορήματα που προσφέρονται τόσο στους οπαδούς των κόμικς όσο και τη βάση του fan της πεζογραφίας του. Κοιτάζουμε μπροστά στη συνέχιση της σειράς πρωτότυπων γραφικών μυθιστορημάτων. ”

Και να είστε επιφυλακτικοί για το παιχνίδι του δέρματος, το σημερινό μυθιστόρημα δεδομένων της Δρέσδης, που δημοσιεύεται από τα βιβλία ROC καθώς και κυκλοφορεί σε καταστήματα οπουδήποτε στις 27 Μαΐου!

Για την τέχνη καθώς και πολύ περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε :.

Leave a Reply

Your email address will not be published.