Έχω τοποθετηθεί για μια εβδομάδα με αρκετή ενέργεια για να σηκωθεί και να αλλάξει DVD. . . Έτσι τελικά βρήκα το χρόνο να απολαύσω το κιβώτιο μου από την πλήρη εμφάνιση του Larry Sanders. Είχα ξεχάσει πόσο εκθαμβωτική ήταν η παράσταση. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο sticom ποτέ.

10. Διαχρονική αντιμετώπιση τοπικών θεμάτων. Όπως το επεισόδιο για το O.J., το οποίο μπορείτε να δείτε ένα υπέροχο κλιπ από εδώ.

9. Διασημότητες που φέρνουν τα θέματα “πραγματικής ζωής” τους στην παράσταση. Σκέφτομαι κυρίως το σημείο της Ellen Degeneris, στο οποίο είναι τόσο βαρεμένος με την εικασία των ανθρώπων για τη σεξουαλικότητά της που κοιμάται με τον Larry. Ο Larry, χωρίς νόημα, πιστεύει ότι αυτό δείχνει ότι είναι ευθεία. . . Μέχρι να ανακαλύψει ότι “οι λεσβίες μπορούν να κοιμηθούν με παιδιά;!” Ή εκείνο όπου ο Sean Penn μιλάει στον Larry για το τι είναι ένας φρικτός ηθοποιός Gary Shandling.

8. Ο πράκτορας του Larry σε επιπλέον συνεντεύξεις: “Ποτέ δεν επεξεργάζονται το κλάμα. Είναι το shot cum! ”

7. Είχε ακόμη και υπέροχη μουσική! Το show Interwove μουσικά σημεία και η ιστορία εξαιρετικά, και επισημάνθηκαν άξια ερμηνευτές όπως ο Warren Zevon, ο Shawn Colvin, οι Butthole surfers, ο Paul Westerberg – και πολλοί, πολλοί άλλοι.

6. Η προθυμία του David Duchovny να παίξει το Gay Crush του Larry. Η εκπομπή πήρε συνεχώς τους καλεσμένους με μεγάλες ονομασίες για να αναλάβει κινδύνους και να κόψει χαλαρά-μια απόδειξη για το ταλέντο τους.

5. Jon Stewart. Ήταν νέος, κοίταξε γελοίο, αλλά ο επαναλαμβανόμενος ρόλος του ήταν ο Larry τι ήταν ο Joan Rivers στον Johnny Carson. Μόνο σε αυτό, ο Joan κερδίζει.

4. “Ουάου! Φαίνεται τόσο νέος! ” Να δει τους ανθρώπους όπως ο Vince Vaughn, ο Jeremy Piven, η Mary Lynn Rajskub, η Sarah Silverman και ο Bob Odenkirk, όταν τα αστέρια τους μόλις άρχισαν να ανεβαίνουν.

3. Artie. Ο RIP χωρίστηκε στον μεγαλύτερο ρόλο του όλων των εποχών, ο παραγωγός που ξεχειλίζει πάντα που ξέρει πάντα πώς να διαχειρίζεται τις νευρώσεις του Larry.

2. “Γεια σου τώρα!” Hank Kingsley. Ο αγνοούμενος, φουσκωμένος-στόμα, egomaniac-με-μια κατώτερη-συμπλοκή sidex με τη μεγαλύτερη φράση αλιευμάτων ποτέ, που είναι πάντα έτοιμος να πάει σε πόλεμο με κάποιον.

1. Ο Gary Shandling είναι ατρόμητος. Η επίδειξη είναι τόσο σαφώς αυτός, όλοι οι φόβοι του, όλα τα πράγματα που μισεί, και αυτό που σαφώς μισεί περισσότερο: οι άνθρωποι τον σταματούν να ζητούν ευνοεί κάθε φορά που εισέρχεται σε ένα δωμάτιο, παραδείγματα σε σκηνές/ιστορίες όπως: ο Larry δεν μπορεί να Εκτελέστε το γάντι από το γραφείο του στο ντους του χωρίς να τρέχετε σε sycophants και wannabes. Η φίλη του, η οποία ήταν ερωτευμένη, τον έριξε για το δίκτυο που είναι έξω για να σκοτώσει την παράστασή του. Και, για να νικήσει όλους, ο ψυχίατρος του Larry ζητώντας του να ψωνίσει ένα σενάριο γι ‘αυτόν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.