Τα κόμικς βρίσκονται στο δρόμο τον Απρίλιο και αυτό συνεπάγεται μερικές νέες προσθήκες στη συλλογή σας. Για να ρίξετε μια ματιά στο τι έρχεται μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικό για να χειριστείτε. Παρ ‘όλα αυτά, μερικοί βαρύτητοι είναι στο δρόμο, οπότε εδώ είναι τα καλύτερα επερχόμενα κόμικς για τον Απρίλιο του 2019.

Αυτό το μήνα, μερικές ουσιαστικές ιστορίες τελειώνουν και άλλοι αρχίζουν. Για το Marvel και το DC, οι περιπέτειες αρχίζουν να παίρνουν κάποια δυναμική που κινείται στην άνοιξη. Με τον Captain Marvel και τους Avengers: Endgame που αποκτά πολλή προσοχή στο διαδίκτυο και στις ταινίες, ο Απρίλιος είναι ένας μεγάλος μήνας για όλα τα κόμικς. Ακόμη και η DC θα έπρεπε να δει κάποια προστιθέμενη προσοχή χάρη σε ένα κύμα υπερήρωα που πηγαίνει σε όλο τον κόσμο.

Επερχόμενα κόμικς για τον Απρίλιο του 2019: Marvel

Πόλεμος των Realms #1 (Marvel)

Πολλή προσοχή είναι στα κόμικς για τον Απρίλιο στον κόσμο Marvel είναι για τη διαφημιστική εκστρατεία πίσω από τους εκδικητές: endgame. Οι υπερήρωες αποκτούν πολύ περισσότερη δημοτικότητα καθημερινά, υποδηλώνοντας ότι νέες κυκλοφορίες παίρνουν πολύ περισσότερη προσοχή. Αυτή είναι μια συγκεκριμένη σειρά που είναι βέβαιο ότι θα είναι δημοφιλής με τους νέους οπαδούς και τους έμπειρους αναγνώστες Marvel. Στον πόλεμο των πεδίων, ο Malekith και οι στρατοί του έχουν αναλάβει όχι μόνο τον ουρανό ή τον Asgard. Όχι, έχουν αναλάβει κάθε σφαίρα, εκτός από ένα. Το Midgard, που φιλοξενεί τους ανθρώπους, είναι η τελευταία ελπίδα για την υπεράσπιση του κόσμου και την νίκη του Malekith. Εναπόκειται στον Thor να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του και τη βούληση του Midgard για να σώσει όλα τα ζωντανά πλάσματα.

Χ

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 δευτερόλεπτα 12 λεπτών, 40 δευτερόλεπτα

Ζω
00:00
12:40
12:40

Πιστωτική εικόνα: CBR

Avengers: Edge of Infinity #1

Εάν είστε φαγούρα για τους εκδικητές: endgame, εδώ είναι μια γεύση κάποιας ομαδικής εργασίας. Στο Avengers: Edge of Infinity #1, διακυβεύεται ολόκληρο το ηλιακό σύστημα. Το M.O.D.A.K κινδυνεύει να καταστρέψει όλα όσα γνωρίζουν οι εκδηκητές, οπότε ήρθε η ώρα να ανασυγκροτήσουμε και να αναλάβουμε το κακό για μια τελευταία μάχη πριν όλα πάνε μακριά. Ο Captain America, ο καπετάνιος Marvel, η μαύρη χήρα και ο Iron Man οδηγούν αυτή τη φορά τη χρέωση. Με τη σεληνιακή άνοδο και το χρόνο να εξαντληθεί, τι θα χρειαστεί για να κρατήσει όλους ζωντανούς;

Marvel Team-Up #1

Υπάρχουν πολλοί ήρωες Marvel σε κωμικά βιβλία για τον Απρίλιο που οι οπαδοί θέλουν να ακολουθήσουν. Από τους εκδηκητές μέχρι τα υπέροχα τέσσερα, υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν στο σύμπαν Marvel. Το Spider-Man είναι ένα αγαπημένο όλων των εποχών και η καταπολέμηση του εγκλήματος είναι μια εργασία πλήρους απασχόλησης. Ένας άλλος ήρωας που ο Spider-Man βρίσκει τον εαυτό του να δουλεύει με πολλά είναι η κα Marvel. Αυτή τη φορά, στο Marvel Team-Up #1, οι δύο ήρωες βρίσκονται και πάλι αλληλένδετοι. Destiny, Fate, ό, τι το αποκαλείτε: Αυτοί οι δύο ήρωες είναι μαζί επειδή κάτι μεγάλο έρχεται. Αν αγαπήσατε το Spider-Geddon και το Ironheart στις πρόσφατες κυκλοφορίες τους, θα λατρέψετε αυτήν την επόμενη περιπέτεια.

Επερχόμενα κόμικς για τον Απρίλιο του 2019: DC

Ντετέκτιβ κόμικς #1001

Αυτό είναι σωστό, το ντετέκτιβ Comics της DC χτυπά ένα σημαντικό ορόσημο αυτό το μήνα. Μετά από πάνω από 1000 περιπέτειες, η σειρά βρίσκει τον εαυτό της μετά από Batman σε μια νέα εποχή. Όχι μόνο οι κίνδυνοι ενισχύουν στην πόλη Gotham, αλλά οι κακοποιοί συμμετέχουν μαζί. Ολόκληρο το τραπέζι των κακών ανδρών είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον σκοτεινό ιππότη. Μπορεί να συνεχίσει να κρατάει το Gotham ασφαλές; Η ιστορία στην άκρη, αυτό είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τα κόμικς ντετέκτιβ και ένα συναρπαστικό βιβλίο για να πάρει για τους συλλέκτες.

SCOOBY Αποκάλυψη #36

Το Scooby Doo είναι ένα εκπληκτικά διασκεδαστικό κόμικ για να πάρει, αλλά το Scooby Apocalypse ήταν εντελώς τέλεια. Στο τέλος του δρόμου, αυτή η σειρά τελειώνει με τον αριθμό 36. Η έδρα της ομάδας Mystery Device καταστρέφεται και ο Fred έχει αναστηθεί. Θα είναι το ουσιαστικό για την εξοικονόμηση του κόσμου; Το Scooby και το Scrappy βρίσκονται σε αυτό για τη μάχη, καθώς και για τους άλλους. Ένα πράγμα είναι βέβαιο ότι ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος. Το καλύτερο από όλα, τα όρια κάθε χαρακτήρα θα ωθηθούν σε μια κορύφωση που κανείς δεν θα έπρεπε να χάσει.

Σούπερμαν #10

Ο Superman και ο Superboy κατευθύνονται προς τον Κόσμο για να βρουν τον Jor-El πριν τα πάντα έρχονται να συντρίβουν στη Γη. Αυτή η σειρά είναι μια άλλη καταχώρηση σε μία από τις καλύτερες κωμικές σειρές του 2018. Το έπος της ενότητας ήταν εκπληκτικό και ο μπαμπάς του Σούπερμαν έχει κάποιες συζητήσεις για να κάνει για την κατάσταση του γιου του Σούπερμαν. Ο στρατηγός Zod είναι και πάλι και πάλι, και ο Eveything στηρίζεται στον Superman, όπως πάντα. Έχει την εργασία, αλλά είναι πάρα πολύ;

Συναρπαστικά επερχόμενα κόμικς τον Απρίλιο του 2019

Υπάρχουν μερικά πραγματικά συναρπαστικά πράγματα που θα έρθουν τον Απρίλιο. Το καλύτερο από όλα, αυτά είναι μόνο μερικά από τα καταπληκτικά πράγματα που προέρχονται από το Marvel και το DC. Ανακατέψτε σε ανεξάρτητους κωμικούς εκδότες, εντελώς δωρεάν ημέρα κόμικς, και πολλά άλλα, και τον Απρίλιο θα έπρεπε να είναι ένα για τα βιβλία!

Leave a Reply

Your email address will not be published.