δεν είναι αυτό μόνο το καλύτερο στοιχείο giveaway για να προωθήσει νόστιμο στο μπουντρούμι, το manga για να τρώτε αυτό που σκοτώνετε σε μια ανίχνευση μπουντρούμι; Είναι ένα σύνολο από chopsticks σε ένα διαφημιστικό περιτύλιγμα!

Όπως λένε, για το manga, “Τρώτε ή τρώτε … κυριολεκτικά!” (Και ναι, αυτός ο πρώτος τόμος βγήκε τον Μάιο, αλλά ήταν ένα μακρύ καλοκαίρι και εξακολουθώ να πιάσω.)

Μοιραστείτε αυτό:
Κελάδημα
Facebook
Ουρανός

Σχετικές αναρτήσεις:

Νόστιμο στο μπουντρούμι Τόμος 5 Διευθυντής στο Dungeon Volume 5 είναι κάτι που είναι επανεκκίνηση για τη σειρά Manga Fantasy Adventure/Food by Ryoko Kui. Ο τόμος 4 ήταν όλη η περιπέτεια, καθώς η ομάδα βρήκε τελικά και πολέμησε τον κόκκινο δράκο που αναζητούσαν, γεγονός που έδειξε ελάχιστο περιθώριο για νέα τέρατα και γεύματα σε αυτή την ιστορία πολλαπλών κεφαλαίων … …

Το mangasplaining podcast εκτοξεύει το νέο podcast mangasplaining (ενημερωμένο εβδομαδιαίο), μερικούς comic και manga heavyweights – Deb Aoki, David Brothers και Christopher Butcher – προσπαθήστε να πείσετε τον Chip Zdarsky να διαβάσει το Manga μιλώντας για καταπληκτικούς τίτλους. Το πρώτο επεισόδιο καλύπτει τον τόμο Akira 1. Περιμένω το δεύτερο επεισόδιο, για νόστιμα …

Η καλύτερη ψηφοφορία Manga ξεκινά στις 5 Φεβρουαρίου! Η υπηρεσία συνεχούς ροής anime (και manga), ξεκίνησε τα δεύτερα ετήσια βραβεία anime. Νέο φέτος είναι μια καλύτερη κατηγορία manga, την οποία θα είστε σε θέση να ψηφίσετε κατά την έναρξη της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου. Οι έξι υποψήφιοι (με αλφαβητική σειρά) είναι: νόστιμα στο μπουντρούμι από τον Ryoko Kui (Yen Press)

Leave a Reply

Your email address will not be published.