καθυστερημένη για πάνω από ένα χρόνο, σε κάποιο σημείο θα δούμε τελικά τη μαύρη χήρα. Παρόλο που ο Kevin Feige πιθανότατα θα έχει μία ή δύο εκπλήξεις στο κατάστημα για εμάς, δεν υπάρχει τίποτα για να σκεφτούμε σχετικά με τη μαύρη χήρα. Γνωρίζουμε ότι ο Red Guardian, ο Taskmaster και η Yelena Bulova (η δεύτερη μαύρη χήρα) θα κάνουν τις πρώτες (και ενδεχομένως τελικές) εμφανίσεις τους στο MCU. Όπως αναλύεται σε ακόμη περισσότερο βάθος παρακάτω, κατά τη γνώμη μου, οι εκδικητές #43 (πρώτη εμφάνιση του Red Guardian) και οι εκδικητές #196 (η πρώτη πλήρης εμφάνιση του taskmaster) είναι πωλήσεις και Inhumans #5 (η πρώτη εμφάνιση της Yelena Bulova) είναι μια αγορά.

Avengers #43: Πρώτη εμφάνιση του Red Guardian

Οι εκδικητές #43, οι οποίοι περιλαμβάνουν την πρώτη εμφάνιση του Red Guardian, έχουν ωφελήσει περισσότερο από τη μαύρη χήρα. Η αξία αυτού του βιβλίου έχει εξαντληθεί απολύτως τα τελευταία τρία χρόνια με CGC 9,6 αντίγραφα αυξάνοντας σχεδόν 73% σε αξία. Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, δύο άτομα πλήρωσαν 5.000,00 δολάρια για 9,6 αντίγραφα αυτού του βιβλίου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Red Guardian πεθαίνει στο επόμενο θέμα, αυτό είναι ένα καλό χρήμα για έναν χαρακτήρα που εμφανίστηκε μόνο σε δύο κόμικς. Είναι επίσης πολύ πιθανό ότι ο Red Guardian του David Harbor θα πεθάνει κατά τη διάρκεια της μαύρης χήρας, καθιστώντας πιθανό ότι ο Red Guardian δεν θα εμφανιστεί σε μελλοντικές ταινίες MCU.

Αν είχα ένα αντίγραφο, θα μπορούσα να πουλήσω αυτό. Θα μπορούσα να κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι αυτό το βιβλίο επιστρέφει στη γη πριν από το τέλος του 2021. Χωρίς μελλοντικές ταινίες MCU με τον Red Guardian για να οδηγήσει τις τιμές και το βιβλίο έχει φτάσει σε όλα τα ψηλά, τώρα είναι μια καταπληκτική στιγμή για Πωλήστε εκδικητές #43.

Avengers #196: Πρώτη πλήρη εμφάνιση του taskmaster

Οι Avengers #196, οι οποίοι περιλαμβάνουν την πρώτη πλήρη εμφάνιση του Taskmaster (έχει ένα καμέα στο Avengers #195), έχει επίσης επωφεληθεί από τη μαύρη χήρα. Αυτό το βιβλίο είχε μια καταπληκτική πορεία τα τελευταία τρία χρόνια, με CGC 9,8 αντίγραφα να αυξάνονται πάνω από 41% σε αξία. Δύο άτομα πλήρωσαν 1.600 δολάρια μόλις πριν από λίγους μήνες.

Είμαι στο φράχτη για αυτό. Παρόλο που είναι δυνατόν να επιστρέψει ο Taskmaster σε μελλοντικές ταινίες, είναι επίσης πιθανό ότι θα είναι ένας κακοποιός “One and Done” (εκτός αν εμφανιστεί σε μια σειρά Thunderbolts Disney+). Αν δεν εμφανιστεί ξανά, η σημερινή είναι μια καταπληκτική μέρα για να πουλήσει τους Avengers #196, τώρα που αυτό το βιβλίο έχει φτάσει σε υψηλό επίπεδο.

Inhumans #5: Πρώτη εμφάνιση της δεύτερης μαύρης χήρας

Όπως οι εκδικητές #43 και #196, το Inhumans #5 έχει επίσης αυξηθεί σε αξία τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά όχι τόσο πολύ (λίγο πάνω από 30% κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου). Παρά τις μερικές αποφάσεις, τα CGC 9,8 αντίγραφα αυτού του βιβλίου έχουν συνήθως πωληθεί για κάτω από $ 400.

Αν είχα ένα αντίγραφο, θα το κρατούσα αυτό. Αν δεν το έκανα, θα μπορούσα να το εξετάσω για μερικούς λόγους. Ακριβώς όπως πολλοί από τους αρχικούς εκδηκητές βρίσκονται σε διαδικασία διέλευσης του φακού στην επόμενη γενιά (π.χ. Steve Rogers στον Sam Wilson, Thor στη Jane Foster, Iron Man to Spider-Man), η Natasha θα περάσει από τη Yelena στη μαύρη χήρα. Έτσι, σε αντίθεση με τον Red Guardian και τον Taskmaster, η Yelena Belova θα εμφανιστεί ξανά στο MCU, ξεκινώντας από το Hawkeye στο Disney+ στα τέλη του 2021. Δεύτερον, αυτό το κόμικ εξακολουθεί να είναι πολύ προσιτό. Μπορείτε να αγοράσετε ακατέργαστα, υψηλής ποιότητας αντίγραφα αυτού του βιβλίου για περίπου $ 50 στο eBay.

Εάν δεν έχετε ρίξει μια ματιά στο Gocollect στο YouTube ακόμα, τότε λείπεις!

Μοιραστείτε αυτό:
Μερίδιο

Ερυθρός
Κελάδημα

LinkedIn
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Pinterest2

Facebook
Τσέπη

Whatsapp

Σαν αυτό:
Σαν φόρτωση …

Σχετίζεται με

Οι καθυστερημένες σειρές WidowMakers και TaskMaster που θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο του Μαρβέλ ανακοίνωσαν τους χήρες: η Red Guardian και η Yelena Belova #1 και η Taskmaster #1 θα κυκλοφορήσουν τελικά τον Νοέμβριο. Το δελτίο Τύπου ακολουθεί: Απελευθέρωση των μέσων ενημέρωσης – Ανακοινώθηκαν προηγουμένως τίτλοι, Widowmakers: Red Guardian και Yelena Belova και Taskmaster θα είναι στο τοπικό σας κωμικό κατάστημα αυτό το Νοέμβριο! Αυτές οι σειρές δράσης θα…
19 Αυγούστου 2020in “Comiclist”

Red Guardian: Red Herring, ή Commie Cap; Ο Red Guardian είχε ένα πολύ βραχύβιο επάγγελμα στο Marvel Comics. Ήταν η έκδοση προλεταριάτης του Captain America για τη Σοβιετική Ένωση. Πιθανότατα δημιούργησε πολύ περισσότερο ως ένα φύλλο για το καπάκι για να σπάσει, από οτιδήποτε άλλο. Παρόλα αυτά, εμφανίζεται σε μια σημαντική κινηματογραφική ταινία και παίζεται κακώς…
31 Ιουλίου 2019in “Comics”

Cameo Conundrum: Η Yelena Bulova Keysthe Yelena από την ταινία Black Widow είναι σέξι, έξυπνη και πολύ πιο σημαντική διασκέδαση. Αλλά αξίζουν να κατέχουν τα κλειδιά της Yelena Bulova; Μπορείτε να τα συλλέξετε με ασφάλεια μετά την κυκλοφορία της ταινίας; Υπάρχει κάποια ανοδική πορεία σε αυτόν τον χαρακτήρα στο MCU; Το κιτ To-Go κάθε γυναίκας δεν είναι το…
7 Αυγούστου 2021 σε “κόμικς”

Γωνιά των συλλεκτών κόμικς

Leave a Reply

Your email address will not be published.