Αφού η Marvel εξέθεσε τα νέα αποτελέσματα ψηφοφορίας μελών της ομάδας X-Men, με την Polaris να κερδίζει την τελική υποδοχή στο ρόστερ, εγγυάται ότι θα αποκαλύψουν τη νέα ομάδα σύντομα. Αν έχουν ανακαλύψει κάτι από τους οπαδούς, επειδή η αρχή της αυγής της X ERA, είναι ότι απλά δεν μπορούμε να περιμένουμε περισσότερο. Ωστόσο, ένα πράγμα που δεν παρατηρήσαμε καν; Κατά την αυγή της X ERA, δεν υπήρχε ποτέ μια πραγματική ομάδα X-Men. Σίγουρα, υπήρχαν άλλες ομάδες, όπως η X-Force, η CIA της Krakoa. Εκτός από το X-Factor, το FBI. Φυσικά, υπάρχει επίσης Excalibur … um, η νοημοσύνη του άλλου κόσμου, η επιτήρηση, καθώς και η αναγνώριση. Και επιπλέον, οι Hellions είναι ουσιαστικά μια ομάδα Black Ops. Ωστόσο, όχι X-Men. Έτσι, είναι μόνο κατάλληλο για το καθεστώς του X, έχουμε τελικά μια επίσημη ομάδα X-Men. Όπως δήλωσε ο συγγραφέας Gerry Duggan στην ανακοίνωση Marvel:

“Είναι το προνόμιο μου καθώς και η τιμή να ανακατασκευαστούν με τον Pepe Larraz καθώς ρίχνουμε υπέροχες καθώς και θανατηφόρες κινδύνους στους X-Men που ξεκινούν τον Ιούλιο. Οι μεταλλάξεις έχουν σώσει τον εαυτό τους, καθώς και τώρα θα σώσουν τον κόσμο. Η Krakoa θα αναπτύξει ρίζες στη χρηματοδότηση του κόσμου, τη Νέα Υόρκη, καθώς και το εναρκτήριο έτος θα ασχοληθεί με τον Cyclops, το Marvel Girl, το Rogue, το Wolverine, το Synch, το Sunfire, καθώς και το Polaris. Οι κίνδυνοι για τη γη θα έρθουν γρήγορα καθώς και θα χτυπήσουν σκληρά, καθώς και κάθε σελίδα από την Pepe καθώς και η Marte θα χτυπήσει τα μαλλιά σας πίσω. Τα λέμε τον Ιούλιο. ”

Ας ρίξουμε μια καλύτερη ματιά στη νέα ομάδα!

Οι ηγέτες του καθεστώτος της ομάδας X X-Men, Cyclops καθώς και Marvel Girl

(Εικόνα: Marvel Comics)

Χ

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 δευτερόλεπτα 12 λεπτών, 40 δευτερόλεπτα

Ζω
00:00
12:40
12:40

Ποιος άλλος μπορεί να οδηγήσει τη νέα ομάδα X-Men με καθεστώς X, ωστόσο το πρώτο ζευγάρι Krakoa, Mutandom, Scott Summers καθώς και Jean Gray; Εντάξει … μπορεί να είναι σε μια πολυμερή σύνδεση με το Wolverine … και την Emma Frost … και ενδεχομένως άλλους. Krakoa, Amirite; Τα γεγονότα του X των σπαθιών έδειξαν ότι το ειρηνικό συμβούλιο είχε ελαττώματα, καθώς και οι μεταλλάξεις της Krakoa χρειάζονταν μια ομάδα για να συσπειρωθούν πίσω. Αφού ο Xavier καθώς και ο Magneto παρείχαν στον Jean το κάθισμά της πίσω στο συμβούλιο καθώς και την Cyclops, την αποκάλυψη του καθίσματος που προηγουμένως κατέκτησε, και οι δύο τους απέρριψαν για να πληκτρολογήσουν το X-Men-μια ομάδα όπου οι Krakoans θα ψηφίζουν για τα μέλη. Λοιπόν, εκτός από τον Jean καθώς και από τον Scott, αφού είναι η ομάδα τους, τελικά. Τώρα, για ποιον ψήφισαν οι μεταλλάξεις της Krakoa;

Αυτό που επιλέξαμε για την ομάδα X-Men, Polaris

(Εικόνα: Marvel Comics)

Φυσικά, καταλάβαμε ότι η Polaris, η κόρη του Magneto, ήταν μέλος της ομάδας. Με τους οκτώ διαγωνιζόμενους, συμπεριλαμβανομένων πραγματικά αγαπημένων ανεμιστήρων, όπως το Banshee, το Sunspot, καθώς και το Cannonball, η Polaris είχε έντονες αποδόσεις, ωστόσο δεν θα είχαν υποθέσει ότι δεν θα μπορούσε να κερδίσει ολόκληρο το καταραμένο πράγμα. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που αφορά-όπως και θα ήταν αληθές για οποιοδήποτε είδος των οκτώ X-Men για το καθεστώς της ομάδας X. Ακριβώς πόση εξέλιξη του χαρακτήρα θα μπορέσει ο Gerry Duggan να αναπτυχθεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να κατανοεί έναν από τους πρωταρχικούς χαρακτήρες μέχρι μόνο λίγους μήνες πριν από την απελευθέρωση. Ακόμα, είναι υπέροχο να βλέπουμε πράσινο μαλλιά να εκπροσωπούνται στην ομάδα.

Το Wolverine είναι επίσημα μέρος του καθεστώτος της ομάδας X Age X-Men. Ωστόσο, όχι ότι ο Wolverine.

(Εικόνα: Marvel Comics)

Laura Kinney. Χ-23. Το ολοκαίνουργιο Wolverine. Ενώ ο Logan ήταν νεκρός και/ή μια εναλλασσόμενη εκδοχή της αλήθειας του εαυτού του, η Laura ανέλαβε το μανδύα του πατέρα της καθώς και εξυπηρετούσε τον κόσμο ως εξαιρετικό Wolverine. Πήρε ακόμη και το δικό της X23, τον τώρα-Little Sibling Scout (μέλος των νέων μεταλλάξεων). Δεν καταλαβαίνουμε αν ο Logan έβαλε το όνομά του για την ομάδα, ωστόσο η αλήθεια ότι οι Krakoans ψήφισαν για τη Laura είναι πολύ φοβερό. Επίσης, τώρα παίρνει να δείξει τον εαυτό της στο καθεστώς της ομάδας X X-Men με μερικούς θρύλους, καθώς και όχι μόνο τους χρόνους που έχουν οριστεί από έφηβοι X-Men.

Το Excalibur καθώς και το καθεστώς της ομάδας X X-Men πρέπει να αγωνιστούν πάνω από τον Rogue;

(Εικόνα: Marvel Comics)

Αν και ο Rogue είναι μακράν ένας από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες X-Men, είναι λίγο απροσδόκητο να την βλέπεις εδώ. Η Tini Howard κάνει ήδη εξαιρετικά πράγματα με τον χαρακτήρα στο Excalibur, καθώς θα ήταν κρίμα να βλέπεις την αφαίρεση αυτής της ομάδας. Επιπλέον, υπάρχουν – στην πραγματικότητα – αμέτρητες άλλες μεταλλάξεις για να επιλέξουν από. Επίσης, για μια ομάδα που ξεκίνησε ως μεταφορά για τα πολιτικά δικαιώματα, υπάρχουν και πάλι πολλοί λευκοί χαρακτήρες. Τα επόμενα δύο είναι τα μόνα μέλη της ομάδας X-Men στο καθεστώς του Χ που δεν είναι λευκά. Μια κυρία του χρώματος, ή ένα transgender μεταλλάκτη χρώματος, θα ήταν πολύ πιο κατάλληλη επειδή βλέπουμε ήδη Rogue με πρωταγωνιστή σε ένα ακόμα βιβλίο.

Ω, η Polaris είναι επίσης στο X-Force … αλλά η Syrin πιθανότατα θα γεμίσει τη λειτουργία της αν η Lorna πρέπει να φύγει.

Ο ανεμιστήρας προτιμούσε τον χαρακτήρα που έχει χρησιμοποιηθεί για πάνω από μια δεκαετία: Sunfire

(Εικόνα: Marvel Comics)

Γιατί δεν θέλουν πολύ περισσότεροι κωμικοί συγγραφείς να χρησιμοποιήσουν τον Shiro Yoshida; Πάντα επειδή το ντεμπούτο του στο X-Men (Τόμος 1) #64, ήταν ένας προκλητικός χαρακτήρας.Καταρχάς, επιτέθηκε στην Ουάσιγκτον DC για να εκδικηθεί τις ζωές που χάθηκαν στη Χιροσίμα καθώς και στο Ναγκασάκι, ωστόσο αργότερα είδαν τις επιθέσεις του ως αντιπαραγωγικές. Ακόμα, ήταν με πολλά. Σε ένα σημείο, ήταν ακόμη και ένας ιππέας της Αποκάλυψης (μαζί με το Gambit). Είναι εξαιρετικό να τον βλέπουμε σε τόσο μεγάλη στιγμή κατά τη διάρκεια του καθεστώτος του Χ και μέρος της νέας ομάδας X-Men.

Η πιο σημαντική έκπληξη για τη νέα ομάδα X-Men για το καθεστώς του X: Synch

(Εικόνα: Marvel Comics)

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Synch, μην αισθάνεστε ότι δεν είστε ένας μεγάλος ανεμιστήρας X-Men. Δεν είναι ένας χαρακτήρας που βλέπουμε, καλά, ποτέ. Στην πραγματικότητα, όταν ο Jonathan Hickman χρησιμοποίησε τον χαρακτήρα στα πρόσφατα προβλήματα του X-Men, ήταν η πρώτη φορά που τον είδαμε καθόλου. Η ιστορία συγχρονισμού του Hickman ήταν επίσης φανταστική. Αυτός, η Laura, καθώς και ο Δαρβίνος μπήκε στο θησαυροφυλάκιο, όπου ο χρόνος κινείται πολύ πιο γρήγορα καθώς και όπου υπάρχουν μετά από ανθρώπους αντί για μεταλλάξεις. Κατά τη διάρκεια των αιώνων του στο θησαυροφυλάκιο, όπως και η Laura ερωτεύτηκε, ωστόσο πέθανε πριν να επιστρέψει στη γη – καθώς και πριν ο Cerebro μπορεί να σώσει τις αναμνήσεις της. Ο συγχρονισμός, ωστόσο, έχει κατά νου όλα αυτά. Θα είναι διασκεδαστικό να δούμε ακριβώς πώς επικοινωνεί με τον Wolverine, τώρα που είναι ακριβώς στην ίδια ομάδα X-Men, καθώς και ακριβώς πώς θα αποτελέσει μέρος του καθεστώτος του X.

Μια διατήρηση των παραλλαγών καλύψεων που γιορτάζουν τη νέα ομάδα

Πώς κάνετε ένα τεράστιο γεγονός μεγαλύτερο; Καλύμματα παραλλαγών! Ωστόσο, αυτή τη φορά, είναι τύπος δροσερό. Παίρνουμε τέσσερα καλύμματα σύνδεσης, ωστόσο με διαφορετικούς καλλιτέχνες που απεικονίζουν κάθε χαρακτήρα. Έχετε δει μερικά από αυτά για κάθε χαρακτήρα, ωστόσο εδώ είναι πλήρως, μαζί με τα ονόματα κάθε καλλιτέχνη:

(Εικόνα: Marvel Comics)

JUANN CABAL -PROFOSTER X

Carmen Carnero -Marvel Girl

Peach Momoko -Sunfire

IBAN COELLO -SYNCH

Β. Silva -Cyclops

Natacha Bustos -Wolverine

Patrick Gleason -Rogue

Joshua Cassara -Polaris

Τι πιστεύετε για τη νέα ομάδα; Θα ευνοούσατε άλλους χαρακτήρες; Ή είναι αυτή η ομάδα μια εξαιρετική επιλογή;

Πλήρες εξώφυλλο X-Men #1 από τον Pepe Larraz. (Εικόνα: Marvel Comics)

(Προτεινόμενη εικόνα: Marvel Comics)

Leave a Reply

Your email address will not be published.