Αυτή η δημοσίευση κατατίθεται στο πλαίσιο:

Αρχική σελίδα Σελίδα,
Συνεντεύξεις καθώς και στήλες

Απαραίτητο κακό: Οι κακοποιοί του σύμπαντος DC

από τον Robert Greenberger

Ένας επιτυχημένος ήρωας περιβάλλεται πάντα από έναν κατάλογο αντιπάλων που είναι ένας αγώνας τόσο σωματικά όσο και διανοητικά. Οι καλύτεροι ήρωες έχουν τις καλύτερες γκαλερί των Rogues, ξεκινώντας από τον Dick Tracy καθώς και τον Batman καθώς και την παράταση της περιβόητης γκαλερί του Flash. Δεν είναι αμφιβολία ότι όταν η DC Comics έχει ψάξει για ακροβατικά, τελειώνουν εστιάζοντας στους φτωχούς άνδρες όπως είναι με τον Μήνα των κακοποιών του Σεπτεμβρίου. Άρχισαν να εκτοξεύουν την αντλία με τη δήλωση αυτή την άνοιξη ότι ένα ντοκιμαντέρ για τους κακοποιούς προετοιμάστηκε, με πλάνα πυροβολισμό στο WonderCon καθώς και σε άλλα γεγονότα. Πλήρισαν ακόμη και έναν από τους καλύτερους κακούς οθόνης, ο Christopher Lee, για να το αφιερώσουν, καθώς και με τους Stentorian Tones του, θα το κάνει καλά αξίζει να παρακολουθήσετε.

Η συμπλήρωση αυτής της μηνιαίας υπερηφάνειας είναι η συλλεγμένη έκδοση που προβάλλει το πιο αντίγραφο των εχθρών, απαιτούσε το κακό: οι κακοποιοί του σύμπαντος DC. Ομοίως, απελευθερώνουν επίσης την έκδοση Softcover της Εταιρείας Trick της Super-Villains Volume One, μια νοσταλγική ματιά πίσω όταν αρχικά ενωθούν για να αντιταχθούν στους ήρωες.

Το περιεχόμενο της συλλογής 192 σελίδων δηλώνει ότι συλλέγει υλικό από δέκα διαφορετικούς τίτλους, ωστόσο το ακριβές περιεχόμενο είναι λίγο αόριστο. Στην πραγματικότητα, όταν αναφέρονται στην ερώτηση Lady #214, παραβλέπουν για να διαπιστώσουν αν αυτή είναι η αρχική εκτέλεση ή η αναβίωση του 1986 (είναι αργότερα). Είμαστε, όμως, εγγυημένες κοιτάζουν το Joker, το Lex Luthor, το Black Manta, το Bane, το Black Adam, το Al Ghul, ο στρατηγός Zod, το Clayface, το Sinestro, το Catwoman, καθώς και ο Cheetah.

“Το DC Comics είναι κατανοητό για πολλά πράγματα, ωστόσο ο επικεφαλής μεταξύ τους είναι η επιτακτική, ποικίλη και θρυλική κοινωνία των υπερ-κακοποιών που καλύπτουν το σύμπαν του”, δήλωσε ο επικεφαλής καινοτόμος αξιωματικός της DC Johns, επικεφαλής της DC. “Από το τερατώδες Σολομώντα Grundy μέχρι τον βάναυσο μαύρο Αδάμ στο χαρισματικό Sinestro, δεν υπάρχει καμία μοναδική συλλογή κακοποιών σε όλη τη μυθοπλασία. Αυτοί οι κακοποιοί είναι εξαιρετικά προεξέχοντες χαρακτήρες κόμικς στο δικό τους καλύτερο και, μάλλον ειλικρινά, πολλές φορές είναι συχνά πολύ πιο εμφανείς από μερικούς από τους φημισμένους υπερήρωες μας “.

Αυτό που είναι συναρπαστικό είναι ότι η προέλευση πολλών από αυτούς τους εχθρούς έχει τροποποιηθεί από το νέο 52, ωστόσο αυτό εξακολουθεί να απελευθερώνεται για να υποστηρίξει τη μηνιαία προσπάθεια καθώς και κανένα αμφιβολία δεν θα στερείται πλαισίου για να συζητήσουμε τότε έναντι τώρα.

Δράση Comics Ετήσια #10

Η σύνθεση φαίνεται να περιλαμβάνει “Οι εγκληματίες του Krypton” από την Action Comics Ετήσια #10, μια ιστορία από τον Johns, καθώς και τον Richard Donner με την Art από την Rags Morales & Mark Farmer, κατάλληλη εμφάνιση του Zod στον Guy of Steel του μήνα. Αυτή η ιστορία έχει την ρεβιζιονιστική ματιά στο μη ομότιμο του Jor-El, που έρχεται σε αμφισβήτηση με τον στρατηγό Zod, επικεφαλής της άμυνας των ενόπλων δυνάμεων.

Ο Batman εκπροσωπείται καλά με πολλούς από τους κακοποιούς του να πάρει το επίκεντρο, συμπεριλαμβανομένου του κεφαλιού του δαίμονα από την παλαιότερη ιστορία του βιβλίου, Batman #244 (Denny O’Neil, Neal Adams, καθώς και Dick Giordano στο καλύτερο δυνατό) καθώς και το πολύ πιο παρόν Χειριστείτε τον κλόουν πρίγκιπα ποινικού αδικήματος από το σειριακό “Hush” στο πρόβλημα #614 (από τον Jeph Loeb, τον Jim Lee, καθώς και τον Scott Williams). Το Arkham Asylum, η περιστρεφόμενη πόρτα μιας οργάνωσης, πιθανότατα αντιπροσωπεύεται από το “Scream If You Like Me” από το Batman Villains Trick Data #1, από τον Alan Grant, τον Frank Teran, καθώς και τον Carl Critchlow.

Η Catwoman αντιμετωπίζει έναν αγώνα με τον Batman σαν μια ημερομηνία στο “Date Knight” από το Solo #1, που γράφτηκε από τον Darwyn Cooke με την Art από την Tim Sale. Είθε να ξεκουραστεί ειρηνικά (ahem).

Ένας από τους προτιμώμενους ανταγωνιστές του Johns, Μαύρος Αδάμ, παίρνει την ιστορία του να επαναληφθεί από τις σελίδες του Black Adam the Dark Age #6, που δημιουργήθηκε από τον Peter Tomasi, τον Doug Mahnke, τη Christian Alamy, καθώς και τον Rodney Ramos.

Η συνεχώς αναθεωρημένη προέλευση του Lex Luthor εκπροσωπείται εδώ από το “Triumph Over Tragedy”, από το Superman: Lex 2000 σε μια ιστορία του Loeb, Tony Harris, καθώς και του Ray Snyder. Παραδόξως, η προέλευσή του από την αντίστροφη μέτρηση από τον Scott Beatty καθώς και ο Andy Clarke περιλαμβάνεται επίσης.

Αυτή η ιστορία του WW; Διαθέτει την πριγκίπισσα του Αμαζονίου καθώς και τον καθηγητή Scarlet Speedster Handling Zoom καθώς και το Cheetah όπως είπε ο Greg Rucka, Drew Johnson, καθώς και ο Snyder.

Πράσινο Σώμα Φανάρι #14

Πηγαίνουμε Cosmic με μια ιστορία από ένα από τα δύο φιλικά προς το περιβάλλον φανάρι Corps #14s. Το πρώτο, από το 2007, επικεντρώνεται στο Sinestro καθώς και μια μάχη για το Korugar πριν καταστραφεί (Dave Gibbons, Patrick Gleason, Angel Unzueta, καθώς και Prentiss Rollins). Το δεύτερο, από το τρέχον έτος, είναι ένα επίκεντρο σε τίποτα που δεν είναι ο τύπος κατά τη διάρκεια της ατελείωτης εκδήλωσης “Rise of the Third Army” (Tomasi, Fernando Pasarin, καθώς και Scott Hanna).

Αυτό που είναι πραγματικά συναρπαστικό είναι ότι το βιβλίο φαίνεται να περιλαμβάνει τη συνολική αντίστροφη μέτρηση στο UNLΤο Imated Dilemma #1, η ιστορία των 80 σελίδων που είδε τους εγκληματίες ενωμένους όταν περισσότεροι, ωστόσο, αντιπροσωπεύει το πρώτο ταξίδι κάτω από τον οδικό χάρτη ως Masterminded από τον Dan Didio, τοποθετώντας την επιχείρηση σε μια καινοτόμο έκρηξη ενέργειας που διήρκεσε έναν αριθμό των ετών πριν από την εξάπλωση του, με αποτέλεσμα πολύ πρώτα στο καταστροφικό σημείο ανάφλεξης που συμμορφώθηκε με το αμφισβητήσιμο νέο 52. Ενώ οι καλύτεροι έριξαν κατά νου ως την ιστορία όπου σκοτώνεται το μπλε σκαθάρι Ως σκοτεινό, ενώ απροσδόκητα οι επισκέπτες με την τρέλα του Max Lord. Cowritted από τον Johns, Rucka. Εκτός από τον Judd Winick, διαθέτει όμορφη τέχνη από τον Rags Morales, τον Michael Bair, τον Ed Benes, τον Ιησού Saiz, τον Jimmy Palmiotti, τον Ivan Reis Marc Campos, τον Phil Jimenez καθώς και τον Andy Lanning.

Αυτό το πρόγραμμα οδήγησε στην αντίστροφη αντίστροφη μέτρηση 52 θέσεων καθώς και στην εφεδρική προέλευση από τη σειρά περιλαμβάνουν το Darkseid (Beatty καθώς και τον Ryan Sook), τον Felix Faust (Beatty καθώς και τον Ιησού Saiz), τον Beatty και τον Graham Nolan), Bizarro (Beatty καθώς και Mahnke), Black Manta (Beatty, Mike Norton & Rodney Ramos), Harley Quinn (Beatty καθώς και Bruce Timm), Solomon Grundy (Beatty καθώς και Tom Mandrake), Gorilla Grodd (Beatty Εκτός από την Art Adams), το Doomsday (Beatty καθώς και τον Jon Bogdanove), τον Sinestro (Beatty καθώς και τον Fernando Pasarin), το Σκιάχτρο (Beatty καθώς και τον Kelley Jones), το Twace (Mark Waid & Mark Chiarello) Beatty, Scott McDaniel, καθώς και Andy Owens), Riddler (Beatty, Don Kramer), Deathstroke (Beatty, Tony Daniel, καθώς και Jon Glapion), καθώς και δηλητήριο Ivy (Beatty καθώς και Stephane Roux).

Οπτικά, αυτή είναι μια γιορτή μιας συλλογής, οπότε αν μπορείτε να αποφύγετε τις αντιφάσεις συνέχειας, αυτό θα παράγει κάποια διασκέδαση, ψύξη, καθώς και ενδιαφέρουσα ανάγνωση.

Αγορά

Απαραίτητο κακό: Οι κακοποιοί του DC World SC

Leave a Reply

Your email address will not be published.