Ίσως το καλύτερο τραγούδι ντίσκο όλων των εποχών κυκλοφόρησε στις 19 Ιουνίου 1978.

Τα φωνητικά, με την περίεργη αρθρωτή χορωδία και το ζεστό “Oh Woah Woah Woah Ah!” Οι γκρίνια κάνουν αυτό το τραγούδι σε αντίθεση με πολλά από τα εξαιρετικά slick, υπερπαραγωγικά τραγούδια της εποχής. Και έχει χαρτογραφηθεί σε πολλές δεκαετίες, θεωρώντας ότι η απελευθέρωσή του: Πρώτα το 1978 (κορυφαίο στο #5), όταν χαρτογραφήθηκε τόσο στα ποπ όσο και στα διαγράμματα της χώρας. Ναι, χώρα! Στη συνέχεια αυξήθηκε και πάλι στη δεκαετία του 1990, όταν παρουσιάστηκε στην κινηματογραφική Priscilla Queen of the Desert, και στη συνέχεια μια τελευταία φορά ως κάλυμμα της LA India και της ψυχής Nuyorican.

Το “Nightlife” ήταν το μόνο μεγάλο χτύπημα για τον τραγουδιστή Alicia Bridges (ναι, παίζει κιθάρα και cowrote το τραγούδι). Ίσως επειδή πολλά από τα άλλα έργα της ήταν rock και blues, κάτι που δεν ήταν αυτό που η fanbase της “νυχτερινής ζωής” έψαχνε. Αυτή τη στιγμή είναι DJ και ανοιχτή και έξω λεσβία.

Το “Nightlife” ήταν επίσης το πρώτο single που παρήγαγε ποτέ ο Steve Buckingham, ο οποίος πήγε σε πολυεπίπεδη κατοχή που παράγει εκατοντάδες καλλιτέχνες όπως οι Muppets, Joan Osborne, Loretta Lynn, Dionne Warwick, Melissa Manchester, Dolly Parton, Tammy Wynette, Garth Brooks και Linda Ronstadt, και να γίνει ανώτερο στέλεχος τόσο με την Columbia όσο και το Sugar Hill Records.

Ας γιορτάσουμε με μερικές εκδόσεις κάλυψης!

Λατρεύω τη νυχτερινή ζωή (Disco Round) καλώντας τον Αδάμ

Leave a Reply

Your email address will not be published.